Kontakt

Ondřej Kalivoda (Tábor)

fakturační a kontaktní údaje:

Ondřej Kalivoda

  • sídlo: Sokolovská 2369, 390 03 Tábor
  • IČ: 735 48 022
  • datová schránka: w4fk7e3
  • účet: Air Bank a.s. – č. účtu: 2256010017/3030
  • Živ. list: OŽÚ MÚ Tábor Evid. č. 330801-48978-00

Kontaktní formulář

    OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

    Ondřej Kalivoda, sídlo: Sokolovská 2369, 390 03 Tábor zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefon

    Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně  osobních údajů. Tyto osobní údaje budou zpracovávány nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

    Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na mě nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
    KONTAKT

     

    Objednat webový balíček

    Tvorba webových stránek  a e-shopů Tábor, grafika, domény, webhosting, e-mailové služby

    kontaktní formulář

      Odkazy na sociální sítě

      SEO webu sledují SEO nástroje.cz

      Facebook
      Facebook